Orac kroonlijsten. Plafondlijsten en wandlijsten van hoge kwaliteit.

Kroonlijsten en wandlijsten

Welkom in onze afdeling randafwerking voor muur en plafond. In deze afdeling vindt u Architraven, kroonlijsten, plafondlijsten en wandlijsten.

Fraaie kwaliteit in MDF als hoogwaardig kunststof. Eenvoudig te bewerken en een sieraad voor uw woning. Neem eens een kijkje in het assortiment en laat u inspireren.

Kroonlijsten of plafondlijsten geven u kamer een chique uiterlijk. Een zeer verzorgde uitstraling waarbij ook de bekende "stofnest" hoeken tot het verleden behoren.

 

De kroonlijst dekt zowel een deel van het plafond als een deel van de wand af.  De ruimere modellen kunnen over een oude (lelijk geworden) plafondlijst heen gemonteerd worden.

Wandlijsten hebben een ander model en worden voornamelijk gebruikt om lambriseringen, kaders en symmetrische vakken op de wand en het plafond te maken.

Architraven en neuten worden gebruikt als deuromlijsting met een fraaie aansluiting op de plinten.

 

De montage van de lijsten is eenvoudig. U kunt ze in iedere kleur overschilderen en zo uw kamer eenvoudig verfraaien. Het feit dat de lijsten niet van gips of het zachte piepschuim gemaakt zijn, maakt dat ze niet onmiddellijk breken indien ze wat ruw behandeld worden.